Pályázati források és tanácsadás napelemrendszerhez

Tervei megvalósítása vissza nem térítendő támogatással

Segítünk megtalálni a fejlesztési céljaihoz igazodó pályázati lehetőségeket, átvizsgáljuk vállalkozását pályázati alkalmasság szempontjából, elkészítjük a szükséges műszaki vagy teljes pályázati dokumentációt a kiválasztott pályázaton való induláshoz.

JELENLEG ELÉRHETŐ PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

 

GINOP Plusz -1.2.1-21 A MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁSÁT SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA

A termelő és szolgáltató ágazatokban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások pályázatot nyújthatnak be termelékenységük növelését, technológiai és szervezeti megújulásuk támogatását szolgáló programra.  A támogatható tevékenységek között található többek között a megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása is.
Bővebb információk

 

GINOP-9.1.1-21 KAMATMENTES ÚJRAINDÍTÁSI GYORSKÖLCSÖN

Akár 10 millió forint kamatmentes forgóeszközhitel is elérhető a nehéz gazdasági helyzetbe került, a válság által leginkább sújtott ágazatokban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások, illetve egyesületek talpon maradásának biztosítására, a járvány utáni működésük támogatására.
Bővebb információk és kapcsolódó dokumentumok

Nézze meg kalkulátorunkban a vállalkozása számára kiépíthető napelemrendszer előzetes, becsült árát!

Kalkulálok