Napelemrendszerek kiegészítő szolgáltatásai

Saját energiatermelő napelemes rendszer

Napelemrendszer-telepítési szolgáltatásunk az egyedi igényekhez igazodva, az energiaszükséglethez mérten a háztartási méretű rendszerektől egészen a több MW–os erőművek komplex kivitelezéséig terjed.
Elvégzünk minden, a napelemrendszere telepítésével járó feladatot, így Ön az üzletre koncentrálhat. Alapszolgáltatásunk mellett tíz féle kiegészítő szolgáltatást kínálunk.

MIT FOGLAL MAGÁBA KIVITELEZÉSI ALAPSZOLGÁLTATÁSUNK?

Alapszolgáltatásunkon belül vállaljuk a telepítési hely felmérését, a rendszer megtervezését, a panelek, inverterek, tartószerkezetek, védelmi dobozok és transzformátorállomás beszerzését, a kivitelezést, az engedélyeztetési folyamat ügyintézését. Dedikált kapcsolattartót biztosítunk a teljes projekt során, a műszaki átadás-átvételhez elkészítjük a szükséges dokumentációt.

alapszolgáltatásunkon felül választható elemek

1

Előkészítés

Körültekintően felmérjük lehetőségeit – elkészítjük a PV-beruházási projekt megvalósíthatósági tanulmányát, megvizsgáljuk feltételeit, megtérülését.

2

Pályázatírás

Elkészítjük a szükséges műszaki vagy igény esetén a teljes pályázati dokumentációt.

3

Vagyonvédelem

A telepített rendszert körbekerítjük, igény szerint akár végleges kerítéssel, kamerarendszerrel, riasztóberendezéssel és behatolásvédelemmel látjuk el, helyszíni kitelepülést biztosítunk.

4

Tereprendezés és helyreállítás

A telepítés helyétől függően és igény szerint elvégezzük a telepítéshez szükséges és a kivitelezés utáni helyreállítási munkákat.

5

Visszwattvédelem

A telepített rendszert visszwattvédelemmel látjuk el, így biztosítva, hogy ne történjen a közcélú hálózatra többlet visszatáplálás.

6

PR–támogatás és ökolábnyom–számítás

PR-támogatásunkkal és ökológiai lábnyomának kiszámításával kézzelfoghatóvá és kommunikálhatóvá tesszük vállalata hozzájárulását a fenntarthatóbb jövőhöz.

7

Menetrendezés és adatszolgáltatás

METEO–szolgáltatásunkkal átvesszük a menetrendezési és adatszolgáltatási feladatokat.

8

Karbantartás és üzemeltetés

Az éves karbantartás során ellenőrizzük a csatlakozásokat, csavarokat; az üzemeltetés keretén belül talajra telepítés esetén rendben tartjuk az aljnövényzetet; a kerítés, kamera, inverter esetleges hibáit megjavítjuk; a napelemeket tisztítjuk.

9

Hálózatra csatlakozási protokoll

Teljeskörűen menedzseljük az üzembehelyezési eljárást.

10

Energiatároló

Egyedi tervezés alapján lokális energiatárolási rendszert építünk ki a naperőmű által megtermelt energiának a naperőmű üzemidején kívül történő felhasználása, a termelési csúcsok elsimítása és az egyenletes energiaellátás biztosítása érdekében.

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk?

Beszélgessünk, találkozzunk!
Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

Megadom az elérhetőségeimet