Opti

Napelempanel és inverter termékismertető

Megbízható termékek, hosszútávú garanciával

ASTRO SEMI 4 NAPELEM

Az Astronergy monokristályos és polikristályos napelemeket, valamint nagy hatékonyságú, tandemcsatlakozású vékonyréteg-modulokat gyárt. A napelemek megbízható, értékalapú szolgáltatója a legmodernebb kutatásra, fejlesztésre és nagy hatékonyságú napelemek gyártására szakosodott. Az Astronergy egy globális vállalat, amely megfizethető PV-modulokat szállít világszerte. Anyavállalata a CHINT, amely a világ egyik vezető, kisfeszültségű technológiára, energiaátvitelre és energiahálózatokra szakosodott cége, Kína egyik legnagyobb technológiai vállalata. A vállalatot 1984-es alapítása óta vásárlók milliói ismerik megbízható, kiforrott megoldások szállítójaként.

Az MVM Optimum Zrt. az Astro Semi 4 CHSM60M-HC 370~385W monokristályos napelempanelekre 12 év termékgaranciát nyújt.

Főbb termékjellemzők

Méret: 1755 x 1038 x 35 mm
Tömeg: 19,4 kg
IP68-AS VÉDELEM Védelem
Teljesítménytolerancia: 0-tól +5W-ig
Egyrétegű, 3,2 mm vastag edzett üveg, amely ellenáll a zord környezeti hatásoknak is.

HUAWEI inverterek

A Huawei 2015 óta a világ legnagyobb inverterszállítójaként a napelemes megoldások megkerülhetetlen szereplője. A globális információs és hálózati energiamegoldások vezető szolgáltatójaként világszerte több mint hárommilliárd ügyféllel rendelkezik. Közel 194 000 alkalmazottja van, és több mint 170 országban és régióban van jelen.
A Huawei termékekre egységesen 10 év garanciát nyújtunk.

A Huawei egyedi és innovatív módon integrálja a digitális, az internetes és a napelemes technológiát. Ennek köszönheti sikerét az iparágvezető FusionSolar Smart PV inverter megoldásuk is. A Huawei inverterei széles körben elismertek az európai, amerikai, ázsiai régiókban egyaránt.

Nézze meg kalkulátorunkban a vállalkozása számára kiépíthető napelemrendszer előzetes, becsült árát!

Kalkulálok