Napelempanel és inverter termékismertető

Megbízható termékek, hosszútávú garanciával

LONGI NAPELEM

A LONGi Green Energy Technology Co., Ltd. (LONGi) magas minőségű, megbízható termékeivel és rendszereivel átfogó megoldásokat biztosít a megújuló napenergia hasznosítására. Gyártóüzemei és értékesítési irodái világszerte több mint 150 országban és régióban megtalálhatók. Kiváló teljesítményű napelemmoduljaik jól alkalmazhatók minden piaci szegmensben.

A nagy hatékonyságú LONGi Solar Hi-MO 6 LR5-54HTH-435M monokristályos napelempanel HPBC (Hybrid Passivated Back Contact) technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a kimagasló energiatermelést még magas hőmérséklet és alacsony napállás esetén is.

Az MVM Optimum Zrt. a LONGi napelempanelekre 15 év termékgaranciát nyújt.

Főbb termékjellemzők

Méret: 1722 x 1134 x 30 mm
Tömeg: 20,8 kg
IP68–AS Védelem
Teljesítménytolerancia: 0-tól +5W-ig
Működési hőmérséklet tartomány: -40C° – +85C°
A 3,2 mm vastag edzett üveggel és korrózióálló alumíniumkerettel készült LONGi napelempanelek ellenállnak a zord időjárásnak.

HUAWEI inverterek

A Huawei 2015 óta inverterszállítóként a napelemes megoldások megkerülhetetlen szereplője. A globális információs és hálózati energiamegoldások vezető szolgáltatójaként világszerte több mint hárommilliárd ügyféllel rendelkezik. Közel 194 000 alkalmazottja van, és több mint 170 országban és régióban van jelen.

Az MVM Optimum Zrt. a Huawei termékekre egységesen 10 év garanciát nyújt.

A Huawei egyedi és innovatív módon integrálja a digitális, az internetes és a napelemes technológiát. Ennek köszönheti sikerét a FusionSolar Smart PV inverter megoldásuk is. A Huawei inverterei széles körben elismertek az európai, amerikai, ázsiai régiókban egyaránt.

Nézze meg kalkulátorunkban a vállalkozása számára kiépíthető napelemrendszer előzetes, becsült árát!

Kalkulálok