Napelempanel és inverter termékismertető

Megbízható termékek, hosszútávú garanciával

ASTRO SEMI 4 NAPELEM

Az Astronergy monokristályos és polikristályos napelemeket, valamint nagy hatékonyságú, tandemcsatlakozású vékonyréteg-modulokat gyárt. A napelemek megbízható, értékalapú szolgáltatója modern kutatás-fejlesztésre és nagy hatékonyságú napelemek gyártására szakosodott. Az Astronergy egy globális vállalat, amely megfizethető PV-modulokat szállít világszerte. Anyavállalata a CHINT kisfeszültségű technológiára, energiaátvitelre és energiahálózatokra szakosodott cég, Kína egyik legnagyobb technológiai vállalata. A vállalatot 1984-es alapítása óta vásárlók milliói ismerik megbízható, kiforrott megoldások szállítójaként.

Az MVM Optimum Zrt. az Astro Semi 4 CHSM60M-HC 370~385W monokristályos napelempanelekre 12 év termékgaranciát nyújt.

Főbb termékjellemzők

Méret: 1755 x 1038 x 35 mm
Tömeg: 19,4 kg
IP68-AS VÉDELEM Védelem
Teljesítménytolerancia: 0-tól +5W-ig
Egyrétegű, 3,2 mm vastag edzett üveg, amely ellenáll a zord környezeti hatásoknak is.

HUAWEI inverterek

A Huawei 2015 óta inverterszállítóként a napelemes megoldások megkerülhetetlen szereplője. A globális információs és hálózati energiamegoldások vezető szolgáltatójaként világszerte több mint hárommilliárd ügyféllel rendelkezik. Közel 194 000 alkalmazottja van, és több mint 170 országban és régióban van jelen.

Az MVM Optimum Zrt. a Huawei termékekre egységesen 10 év garanciát nyújt.

A Huawei egyedi és innovatív módon integrálja a digitális, az internetes és a napelemes technológiát. Ennek köszönheti sikerét a FusionSolar Smart PV inverter megoldásuk is. A Huawei inverterei széles körben elismertek az európai, amerikai, ázsiai régiókban egyaránt.

Nézze meg kalkulátorunkban a vállalkozása számára kiépíthető napelemrendszer előzetes, becsült árát!

Kalkulálok