Opti

Beépíthető hőszivattyús rendszerek kivitelezőknek

Komplex fűtő–hűtő megoldás egyszerűen

Kivitelezők számára megalkotott szolgáltatásunk egy olyan komplex otthoni komfortrendszer, amely a legkorszerűbb technológiákra építve biztosítja a maximális komfortérzet kialakítását az ingatlanban. A rendszer megújuló energiaforrást felhasználva egyszerre látja el az ingatlan fűtését, hűtését és melegvíz-ellátását.

milyen elemkből áll a rendszer?

HŐSZIVATTYÚ

A rendszer központi eleme egy levegő-víz technológiájú hőszivattyús fűtő-hűtő berendezés, amely kültérre telepíthető, így nem vesz el helyet az ingatlan belterületéből.

FELÜLETFŰTÉS és hűtés

A rendszer mennyezeti hőleadókból és gipszkarton álmennyezetből áll. A hőszivattyú fűtési üzemmódról hűtési módba kapcsolható, így tud a hőleadó felület fűteni és hűteni is.

MELEGVÍZ-TÁROLÓ

A felhasználás méretéhez igazított tároló teszi lehetővé, hogy a hőszivattyúk által termelt melegvíz a fűtésen kívül használati melegvíz igények kielégítésére is használható.

egyszerű vezérlés

A rendszerhez távvezérelhető termosztát is tartozik, így okostelefon segítségével helyiségenként szabályozható a hőmérséklet.

Előnyök Önnek és megrendelőinek

Megtérülő befektetés

A kedvezményes H tarifán vételezett áram és a rendszer hatékonysága miatt a rendszer működtetése akár 50%–kal is olcsóbb lehet, hiszen 1 kW áramból akár négyszer-ötször annyi energia előállítására is képes.

Környezetbarát

A rendszer ugyanazt a hőérzetet alacsonyabb hőmérsékleten biztosítja, megújuló energiaforrást használ, így kisebb az ökológiai lábnyoma hagyományos társaiénál.

Egészséges

A hőleadás nem jár légmozgással, így nincs szálló por és más allergének a levegőben, és a vírusok terjedésének esélye is kisebb.

Kényelmes

A rendszer elemeit kompletten, beszerelésre készen biztosítjuk.

Esztétikus

A hőtermelő egység kültérre kerül, a hőleadó felület pedig a mennyezetre, egy gipszkarton réteg alá, így a rendszer szinte láthatatlan.

Érdekli szolgáltatásunk?

Beszélgessünk, találkozzunk!
Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

Megadom az elérhetőségeimet

miért válassza az MVM OPTIMUM Zrt.-t?

Az MVM Optimum megoldását választva az épülő ingatlanba könnyedén beépíthető, komplex rendszert kap, amellyel megújuló energiát hasznosítva, gazdaságosan és fenntartható módon biztosítható az optimális hőmérséklet és komfortérzet.
Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésre az egyedi igényekhez igazodó megoldások megtalálásában, segítséget nyújtva az engedélyeztetési folyamatokban és az áfaügyintézésben.