Energetikai megoldások vállalkozásoknak

Az ország egész területén, pályázati tanácsadással

Energiahatékonyság optimalizálva

Teljeskörű szakértői támogatással

Napelemrendszerek vállalkozásoknak

A megújuló napenergiával környezetbarát módon biztosíthatja vállalkozása energiaszükségletét. Napelemrendszer-telepítési szolgáltatásunk az egyedi igényekhez igazodva, az energiaszükséglethez mérten a háztartási méretű rendszerektől egészen az egyedi, több MW-os erőművek komplex kivitelezéséig terjed.

energiahatékonyság

Teljes körű energiahatékonysági szolgáltatásainkkal igazodunk ügyfeleink igényeihez, energiagazdálkodási folyamataihoz. Segítünk az alapoktól felépíteni, megtervezni, nyomon követni a vállalat energiahatékonysági szempontú fejlődését, céljainak végrehajtását. Emellett a vállalat teljesítheti jogszabályi kötelezettségeit és csökkentheti működési költségeit.

energiatárolás

Energiatárolási megoldásunkkal egyedi tervezés alapján lokális energiatárolási rendszert építünk ki a naperőmű által megtermelt energiának a naperőmű üzemidején kívül történő felhasználása, a termelési csúcsok elsimítása és az egyenletes energiaellátás biztosítása érdekében.

Épületgépészet

Energiahatékony épületek kialakításában az optimálisan megválasztott épületgépészeti berendezések és rendszerek a legfontosabbak. A berendezéseket épületautomatikai és épületfelügyeleti rendszerekbe integrálva könnyedén igazodhatunk a környezeti változásokhoz, növelve a komfortérzetet, energiatakarékos üzemeltetést biztosítva.

Akik az MVM Optimum Zrt.-t választották

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk?

Beszélgessünk, találkozzunk!
Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

Megadom az elérhetőségeimet