Opti

Energetikai megoldások vállalkozásoknak

Az ország egész területén, pályázati tanácsadással

Energiahatékonyság optimalizálva

Teljeskörű szakértői támogatással

Napelemrendszerek vállalkozásoknak

A napenergia a legelterjedtebb és legkényelmesebb megújuló energiaforrás. A napelemek által termelt villamos energia károsanyag-kibocsátása nulla, így cége energiamérlegét hatékonyabbá, ökológiai lábnyomát kisebbé teheti vele.
Szolgáltatásunkat választva egyszerűen válthat megújuló energiára, és modern, környezetbarát technológiával állíthatja elő vállalata energiaszükségletét.

energiahatékonyság

Teljes körű energiahatékonysági szolgáltatásunkkal igazodunk ügyfeleink igényeihez, energiagazdálkodási folyamataihoz. Segítünk az alapoktól felépíteni, megtervezni, nyomon követni a vállalat energiahatékonysági szempontú fejlődését, céljainak végrehajtását. Emellett a vállalat teljesítheti jogszabályi kötelezettségeit és csökkentheti működési költségeit.

energiatárolás

Energiatárolási megoldásunkkal egyedi tervezés alapján lokális energiatárolási rendszert építünk ki a naperőmű által megtermelt energiának a naperőmű üzemidején kívül történő felhasználása, a termelési csúcsok elsimítása és az egyenletes energiaellátás biztosítása érdekében.

fűtés–hűtés

Fűtés-hűtés korszerűsítési komplex megoldásainkkal komfortos fűtő- és melegvíz-rendszert építünk, összehangoljuk a különböző berendezésegységeket, a kivitelezési és üzemeltetési költségek optimumának elérésére törekszünk.

Akik az MVM Optimum Zrt.-t választották

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk?

Beszélgessünk, találkozzunk!
Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

Megadom az elérhetőségeimet