Napelemrendszer telepítéseink Budapesten és környékén

Válogatás referenciáinkból

Szada

6,8 kWp rendszerméret
Hyundai monokristályos napelem 25 év garanciával
Huawei inverter 10 év garanciával

Az ügyfél a jövőben szeretné kihasználni a hibrid napelemrendszer által nyújtott előnyöket, ezért a sztenderd csomag – erre alkalmas – Huawei inverterét építettük be a prémium csomag Hyundai napelempaneljeivel.

Budapest

11,47 kWp rendszerméret
Longi monokristályos napelem 12 év garanciával
Solar Edge inverter 12 év garanciával

Az ügyfél kérésének megfelelően a rendszert az ingatlan rendelkezésére álló összes tetőfelületére telepítettük: lapos tetőre, korcolt lemezre és egy egyedi alumínium zártszervényből készült árnyékolóra. Az általunk forgalmazott tartószerkezetnek köszönhetően minden tetőfelületen beázásmentes telepítést tudunk megvalósítani.

Biatorbágy

8,8 kWp rendszerméret
Sharp monokristályos napelem 15 év garanciával
Solar Edge inverter 12 év garanciával

A telepítés három különböző tájolású tetőfelületre történt, ezért a SolarEdge inverterre esett a választás. Az optimalizálónak köszönhetően ez a típus kezelni tudja az eltérő tájolásokat. Az ügyfél kérésére a lakossági szegmensben kevésbé használatos, nagyobb méretű 440 Wp teljesítményű napelempaneleket építettünk be.

Csömör

14,74 kWp rendszerméret
Risen monokristályos napelem 12 év garanciával
Huawei Sun inverter 10 év garanciával

A kivitelezés alacsony dőlésszögű, korcolt lemeztetőre történt, amelynek különlegességét az adta, hogy a korcolt lemezt nem fúrtuk meg, hanem a tartószerkezetet az illesztésre csíptetett tetőkampóval rögzítettük. A beépített teljesítménynek köszönhetően egy többgenerációs családi ház nagyobb fogyasztási igénye is kielégíthető, a fűtést is beleértve.

Kalkulálja ki, mennyibe kerülne napelemrendszere

Számolok
Opti
Opti

Kalkulálja ki, mennyibe kerülne napelemrendszere

Elkezdem a tervezést az OPTI-ban

Kistarcsa

9,38 kWp rendszerméret
Risen monokristályos napelem 12 év garanciával
Solar Edge inverter 12 év garanciával

Egy átlagos családi házra telepített sztenderd rendszer, amelynek beépített teljesítményével felkészültek a jövőbeli várható fogyasztók (hőszivattyús fűtés, elektromos autó) kielégítésére is.

napelem_budapest

Budapest

5,36 kWp rendszerméret
Risen Energy 335 Wp monokristályos napelem 12 év garanciával
Solar Edge inverter 12 év garanciával

A telepítés egy ikerház egyik, benapozottság szempontjából kedvezőtlenebb tetőfelületét érintette volna, amelyet még egy úgynevezett kutyaól is tagolt. A szomszéd beleegyezésének köszönhetően a panelek egy részét a szomszéd délnyugati tájolású tetőfelületére is lehetett telepíteni.

Pomáz

3,85 kW beépített teljesítmény
275 Wp polikristályos napelemek P300-as optimalizálókkal
SolarEdge SE4000H WiFi képes inverter 12 év gyártói garanciával

A rendszert az újonnan kivitelezett Gerard tetőre telepítettük. Együttműködtünk a tetőfedést végző szakemberekkel, biztosítva, hogy ügyfelünk az új tetőre vonatkozó 50 éves garancia nyújtotta biztonságot továbbra is teljes körűen élvezhesse.

Göd

6,9 kW beépített teljesítmény
315 Wp napelemek
Fronium Symo 7.0-3-M inverter half-cut cells technológiával

A rendszer kulcsrakész telepítése a szerződéskötéstől az ad-vesz mérő felszereléséig, azaz a rendszer üzembe helyezéséig 77 munkanapot vett igénybe.