Napelemrendszer telepítéseink országosan

Válogatás referenciáinkból

Szada

6,8 kWp rendszerméret
Hyundai monokristályos napelem 25 év garanciával
Huawei inverter 10 év garanciával

Az ügyfél a jövőben szeretné kihasználni a hibrid napelemrendszer által nyújtott előnyöket, ezért a sztenderd csomag – erre alkalmas – Huawei inverterét építettük be a prémium csomag Hyundai napelempaneljeivel.

Budapest

11,47 kWp rendszerméret
Longi monokristályos napelem 12 év garanciával
Solar Edge inverter 12 év garanciával

Az ügyfél kérésének megfelelően a rendszert az ingatlan rendelkezésére álló összes tetőfelületére telepítettük: lapos tetőre, korcolt lemezre és egy egyedi alumínium zártszervényből készült árnyékolóra. Az általunk forgalmazott tartószerkezetnek köszönhetően minden tetőfelületen beázásmentes telepítést tudunk megvalósítani.

Gárdony

5,55 kWp rendszerméret
Longi monokristályos napelem 12 éves garanciával
Huawei Sun 10 év garanciával

Átlagos háztartás sztenderd nyeregtetővel rendelkező ingatlanára történt a telepítés, az egysíkú tetőfelület miatt hagyományos string inverterrel.

Lakitelek

7,11 kWp rendszerméret
Sharp monokristályos napelem 15 év garanciával
Solar Edge inverter 12 év garanciával

Egy átlagos családi házra, cseréptetőre történt a kivitelezés. A szarufára rögzítettük a tetőkampókat, melyek a cserepek közül buknak ki, tökéletes, beázásmentes használatot biztosítva.

Kalkulálja ki, mennyibe kerülne napelemrendszere

számolok
Opti
Opti

Kalkulálja ki, mennyibe kerülne napelemrendszere

Elkezdem a tervezést az OPTI-ban

Biatorbágy

8,8 kWp rendszerméret
Sharp monokristályos napelem 15 év garanciával
Solar Edge inverter 12 év garanciával

A telepítés három különböző tájolású tetőfelületre történt, ezért a SolarEdge inverterre esett a választás. Az optimalizálónak köszönhetően ez a típus kezelni tudja az eltérő tájolásokat. Az ügyfél kérésére a lakossági szegmensben kevésbé használatos, nagyobb méretű 440 Wp teljesítményű napelempaneleket építettünk be.

Csömör

14,74 kWp rendszerméret
Risen monokristályos napelem 12 év garanciával
Huawei Sun inverter 10 év garanciával

A kivitelezés alacsony dőlésszögű, korcolt lemeztetőre történt, amelynek különlegességét az adta, hogy a korcolt lemezt nem fúrtuk meg, hanem a tartószerkezetet az illesztésre csíptetett tetőkampóval rögzítettük. A beépített teljesítménynek köszönhetően egy többgenerációs családi ház nagyobb fogyasztási igénye is kielégíthető, a fűtést is beleértve.

Kistarcsa

9,38 kWp rendszerméret
Risen monokristályos napelem 12 év garanciával
Solar Edge inverter 12 év garanciával

Egy átlagos családi házra telepített sztenderd rendszer, amelynek beépített teljesítményével felkészültek a jövőbeli várható fogyasztók (hőszivattyús fűtés, elektromos autó) kielégítésére is.

Csákberény

13,065 kWp rendszerméret
Risen monokristályos napelem 12 év garanciával
Fronius Symo inverter 10 év garanciával

A Fronius család esetében a gyártó összesen 5 év teljes körű garanciát ad a termékeire. Akkori üzletpolitikánk szerint minden termékre 10 év garanciát vállaltunk, ezért az ügyfélnek nyújtott garanciát 5 évvel meghosszabbítottuk. A tetőfelület tagolt, de azonos tájolású így egy hagyományos inverterrel kezelhető.

Napelem kalkulátor

OPTI kalkulátorunkban megtervezheti napelemes rendszerét, és azonnal láthatja annak indikatív árát. Nézze meg most, hogy mennyibe kerülne zöldebbé tenni otthonát!

Kalkulálok az OPTI-ban