Huawei, SolaX, SAJ, SolarEdge, Fronius inverterek

Megbízható termékek, hosszútávú garanciával napelemrendszerekhez

HUAWEI inverterek

A Huawei 2015 óta inverterszállítóként a napelemes megoldások megkerülhetetlen szereplője. A globális információs és hálózati energiamegoldások szolgáltatójaként világszerte több mint hárommilliárd ügyféllel rendelkezik. Közel 194 000 alkalmazottja van, és több mint 170 országban és régióban van jelen.

Az MVM Optimum Zrt. a Huawei termékekre egységesen 10 év garanciát nyújt.

A Huawei egyedi és innovatív módon integrálja a digitális, az internetes és a napelemes technológiát. Ennek köszönheti sikerét FusionSolar Smart PV inverter megoldásuk is. A Huawei inverterei széles körben elismertek az európai, amerikai, ázsiai régiókban egyaránt.

SOLAX inverterek

A 2012-ben alapított SolaX Power Network Technology Ltd. már több mint 80 országban van jelen. Innovatív napelemes megoldások szállítójaként és Ázsia első hibrid inverter gyártójaként kimagasló minőségű termékekkel látja el mind a lakossági, mind az ipari szférát. Az aszimmetrikus elven működő három fázisú SolaX inverter a napelemes rendszer által termelt energiát az adott fázisra és a szükséges mennyiségben képes irányítani, így optimalizálja a napenergia helyben történő felhasználását.

Az MVM Optimum Zrt. a Solax Power hibrid inverterekre 5+5 év garanciát nyújt. Az alap 5 éves garanciális időtartam mellé a további 5 év garancia az inverter monitoring rendszerben történő regisztrációja esetében érvényes.

Kínálatunkban 5, 6, 8, 10, 12, 15 kW teljesítményű Solax Power X3-Hybrid-D/M inverter érhető el.

solar edge inverterek

A 2006-ban alapított SolarEdge vállalat által gyártott inverterek mindegyike képes napelempanel szintjén a termelés szabályozására, így az eltérő besugárzású és árnyékolású panelek mindig a lehetséges maximális teljesítményen termelhetnek. A panelekhez felszerelt optimalizálóknak köszönhetően nemcsak a teljes rendszer termelése, hanem az egyes napelempanelek termelése is online nyomon követhető. Az inverterek kiemelkedő, 99%-os hatásfokkal üzemeltethetők.

Az MVM Optimum Zrt. a Solar Edge termékekre egységesen 12 év garanciát nyújt.

Single Phase Inverter with Compact Technology 4–8 paneles rendszerekhez tervezett termékcsalád, maximum 2 kVA kimenti teljesítménnyel
Single Phase Inverter with HD-Wave Technology háztartási méretű rendszerekhez kifejlesztett termékcsalád, maximum 6 kVA kimenti teljesítménnyel
Three Phase Inverter nagyobb, de még háztartatási méretű rendszerekhez javasolt inverterek, maximum 27,6 kVA kimeneti teljesítménnyel
Three Phase Inverters with Synergy Technology nagyobb rendszerekhez kifejlesztett inverterek, maximum 100 kVA kimeneti teljesítménnyel

fronius inverterek

Az osztrák Fronius cég 1945 óta foglalkozik elektronikai eszközök gyártásával. A Froniusnak négy kontinensen 28 leányvállalata van, és legalább 60 országban értékesítik a termékeit. Az új SnapINverter kialakításának köszönhetően az inverterek egyszerűen és gyorsan szerelhetők, kezelésük könnyen elsajátítható. Az inverterek az internetre csatlakoztathatók, így a rendszer termelése online figyelhető és vezérelhető.

Az MVM Optimum Zrt. Fronius termékekre 10 kW rendszerméretig 10 év garanciát nyújt.

Fronius Primo nagyobb háztartási méretű rendszerekhez kifejlesztett termékcsalád, maximum 5 kW–os kimenti teljesítménnyel
Fronius Symo a háztartási méretű rendszerek következő kategóriája, 3–20 kW–os kimenti teljesítmény tartománnyal
Fronius Eco 25 és 27 kW–os változatban kapható, IP 66 védelmi szintű, 98%-os hatásfokú inverter

SAJ inverterek

A 2005-ben, amerikai fejlesztési háttérel alapított kínai SAJ Electric saját kutatás-fejlesztési részlegével tervez, és saját gyártórészlegével állít elő napelemes invertereket. Európai központja, a SAJ Electric Europe B.V. B.A. 2013 óta működik Belgiumban. A cég 2016-ban stratégiai együttműködést írt alá a TÜV Rheiland céggel. A TÜV nem csupán bevizsgálja és tanúsítja a cég termékeit, hanem a fejlesztések irányának meghatározásában és szakmai támogatásában is szerepet vállal.

Az MVM Optimum Zrt. a SAJ termékekre egységesen 10 év garanciát nyújt.

A SAJ invertereket rendkívül magas üzembiztonság jellemzi, ami elsősorban a ventillátoros hűtés nélküli, transzformátormentes és mozgó alkatrészek nélküli kivitelnek, valamint a nagyon jó hőelvezetésű alumínium borításnak köszönhető. A SAJ inverter megadja mindazt a hosszútávú üzembiztonságot és kiépítési rugalmasságot, ami a legtöbb háztartásban vagy ipari közegben elvárható.

Kalkulálja ki, mennyibe kerülne napelemrendszere

Számolok
Opti
Opti

Kalkulálja ki, mennyibe kerülne napelemrendszere

Elkezdem a tervezést az OPTI-ban