Opti

Háztartási méretű napelemrendszerek

Az ország egész területén, pályázati tanácsadással

A napenergia a legelterjedtebb és legkényelmesebb megújuló energiaforrás, amellyel környezetbarát módon biztosíthatja családja villamosenergia-ellátását.
Szolgáltatásunkat választva háztetőjére szabott napelemrendszerrel, az MVM Csoport szakértelmével teheti zöldebbé otthonát.

A NAPELEMRENDSZER ELŐNYEI

Egy otthoni napelemrendszerrel minden egyes napon jót tehet Földünkkel – és pénztárcájával is, hiszen egy egyszeri befektetés után le is nullázhatja villanyszámláját. A napelemek növelik ingatlanának értékét és versenyképességét, javíthatják energiahatékonyságát a mai technológiának köszönhetően akár 30 éven át, gyakorlatilag karbantartásmentesen.

Környezetbarát

A napelemek által termelt tiszta villamos energia használatával több kilogramm CO2 légtérbe való jutását akadályozza meg, így csökkentve ökológiai lábnyomát.

Gazdaságos

Egy optimálisan méretezett, ideálisan tájolt és megfelelő dőlésszögben elhelyezett rendszerrel megoldható egy átlagos család teljes áramellátása, így akár 0 Ft-ra csökkenthető a villanyszámla.

Megtérülő befektetés

Egy 3-4 kWp összteljesítményű átlagos napelemrendszer a termelésének és bekerülési árának függvényében várhatóan 9-10 év alatt megtérül.

Kalkulálja ki, mennyibe kerülne napelemrendszere!

számolok
Opti
Opti

Kalkulálja ki, mennyibe kerülne napelemrendszere!

Elkezdem a tervezést az OPTI-ban

Miért válassza az MVM OPTIMUM Zrt.-t?

Kulcsrakész rendszert adunk az igényeire tervezve

  • Háztetőjére szabott előzetes árajánlat az OPTI-ban pár kattintással
  • Díjmentes helyszíni felmérés és ajánlatadás az ország egész területén
  • Segítünk eligazodni a pályázatok világában
  • Ügyfélorientált tanácsadóink biztosítják a gördülékeny ügyintézést
  • Napelempanelekre minimum 12 éves gyártói termékgarancia
  • 10 facsemete a Földnek minden új napelemrendszer-telepítés után

Az MVM Optimum Zrt. az MVM Csoport tagjaként nyújt garanciát a megbízható, kiemelkedő szakértelemre, hogy Ön hosszú távon élvezhesse a kimeríthetetlen napenergia nyújtotta gazdasági és környezeti előnyöket.