Opti

Finanszírozási lehetőségek

Élethelyzetéhez alkalmazkodó fizetési megoldások

RRF

100%-os állami támogatás napelemrendszerre (RRF-6.2.1)

Lakossági ügyfeleknek szóló 100%-ban vissza nem térítendő napelemet illetve fűtéskorszerűsítést célzó támogatás.

Részletek

Otthonfelújítási támogatás

Az otthonfelújítási program keretében nyújtott állami támogatást már meglévő otthonuk felújítására, bővítésére, korszerűsítésére – akár napelemrendszer kiépítésére – vehetik igénybe az arra jogosult családok a beruházás költségének a felére, maximum 3 millió forintig.

Részletek

otthonfelújítási hitel

Az otthonfelújítási program részeként nyújtott otthonfelújítási hitellel a jogosult családok 6 millió forintig 3%-os kamatozású hitelből finanszírozhatják napelemes beruházásukat is, amelyből akár 3 millió forint lehet vissza nem térítendő támogatás.

önerő

Amennyiben saját erejéből kívánja finanszírozni napelemrendszerét, kedvező fizetési ütemezésünkkel három részletben teheti azt meg.

Részletek

mfb hitelprogram

A lakóépületek energiahatékonyságának és a megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel Budapesten és Pest megye területén megvalósuló beruházások esetében ismét elérhető. A hitelt magánszemélyek igényelhetik minimum 10%-os saját forrással napelemrendszer kiépítésére is.

Részletek

Kereskedelmi banki hitel

A kereskedelmi bankok különböző energiahatékonysági beruházásokra fordítható pénzügyi konstrukciókat kínálnak. Napelem esetében ennek lényege, hogy a felhasználók a beruházásuk miatt lecsökkent villanyszámlájuk helyett a kölcsön vagy a hitel törlesztőrészletét fizetik a futamidő végéig a pénzintézet számára, ezt követően már csak rendszerük gazdasági előnyét élvezik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekli valamelyik lehetőség? További kérdései vannak? Forduljon hozzánk a napelem@mvm.hu e-mail címen!
Segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb finanszírozási formát és segítünk a gördülékeny ügyintézésben is.