Opti

Finanszírozási lehetőségek

Élethelyzetéhez alkalmazkodó fizetési megoldások

önerő

Amennyiben saját erejéből kívánja finanszírozni napelemrendszerét, kedvező fizetési ütemezésünkkel három részletben teheti azt meg.

Részletek

Otthonfelújítási támogatás

Az otthonfelújítási program keretében nyújtott állami támogatást már meglévő otthonuk felújítására, bővítésére, korszerűsítésére – akár napelemrendszer kiépítésére – vehetik igénybe az arra jogosult családok a beruházás költségének a felére, maximum 3 millió forintig.

Részletek

otthonfelújítási hitel

Az otthonfelújítási program részeként nyújtott otthonfelújítási hitellel a jogosult családok 6 millió forintig 3%-os kamatozású hitelből finanszírozhatják napelemes beruházásukat is, amelyből akár 3 millió forint lehet vissza nem térítendő támogatás.

mfb hitelprogram

A lakóépületek energiahatékonyságának és a megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel Budapesten és Pest megye területén megvalósuló beruházások esetében ismét elérhető. A hitelt magánszemélyek igényelhetik minimum 10%-os saját forrással napelemrendszer kiépítésére is.

Részletek

Kereskedelmi banki hitel

A kereskedelmi bankok különböző energiahatékonysági beruházásokra fordítható pénzügyi konstrukciókat kínálnak. Napelem esetében ennek lényege, hogy a felhasználók a beruházásuk miatt lecsökkent villanyszámlájuk helyett a kölcsön vagy a hitel törlesztőrészletét fizetik a futamidő végéig a pénzintézet számára, ezt követően már csak rendszerük gazdasági előnyét élvezik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekli valamelyik lehetőség? További kérdései vannak? Forduljon hozzánk a napelem@mvm.hu e-mail címen!
Segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb finanszírozási formát és segítünk a gördülékeny ügyintézésben is.