Opti Comfort fűtés–hűtés rendszer

Új generációs megoldás, megújuló energiaforrást hasznosító hőszivattyúval

Az Opti Comfort rendszer Daikin monoblokkos, levegő-víz hőszivattyút, felületi hőleadó berendezéseket, melegvíz-tároló berendezést és okos vezérlést foglal magába. Az MVM Optimum megbízható és modern megoldásokat kapcsol össze fűtő–hűtő rendszerében, és folyamatosan együttműködik a gyártókkal a magas színvonalú tervezés és kivitelezés biztosítása érdekében.

Az Opti Comfort rendszer korszerű technológiákra építve biztosítja, hogy Ön mindig irányítása alatt tarthassa otthona hőmérsékletét. A rendszer megújuló energiaforrást felhasználva egyszerre látja el az ingatlan fűtését, hűtését és melegvíz-ellátását.

miből áll az OPTI comfort rendszer?

DAIKIN HŐSZIVATTYÚ

A rendszer központi eleme egy levegő-víz technológiájú hőszivattyús fűtő-hűtő berendezés, amelyet kültérre telepítünk, így nem vesz el helyet az ingatlan belterületéből.

NGBS FELÜLETI HŐLEADÓK

A rendszert padlófűtéssel és mennyezeti hőleadókkal szereljük. A hőszivattyú a termosztát használatával fűtési üzemmódról hűtési módba kapcsolható, így tud a hőleadó felület fűteni és hűteni is.

MELEGVÍZ-TÁROLÓ

A család méretéhez igazított tároló teszi lehetővé, hogy a hőszivattyúk által termelt meleg vizet ne csak fűtésre, de kézmosásra, fürdésre, mosogatásra is használhassuk.

ICON VEZÉRLÉS

Okostelefonja segítségével helyiségenként szabályozhatja hőmérsékletet otthonában – akár már hazaérkezése előtt is.

milyen előnyei vannak a rendszernek?

Megtérülő befektetés

A rendszer működtetése akár 50%-kal is olcsóbb lehet a kedvezményes H tarifán vételezett áram és a rendszer hatékonysága miatt, hiszen 1 kW áramból akár négyszer-ötször annyi energia előállítására is képes.

Környezetbarát

A rendszer ugyanazt a hőérzetet alacsonyabb hőmérsékleten biztosítja, megújuló energiaforrást használ, így kisebb az ökológiai lábnyoma hagyományos társaiénál.

Egészséges

A hőleadás nem jár légmozgással, így nincs szálló por és más allergének a levegőben, és a vírusok terjedésének esélye is kisebb.

Kényelmes

A rendszert kompletten beszereljük, beüzemeljük – Ön pedig már élvezheti is otthona kellemes hőmérsékletét.

Esztétikus

A hőtermelő egység kültérre kerül, a hőleadó felületet pedig a mennyezetre, egy gipszkarton réteg alá helyezzük, így a rendszer szinte láthatatlan.

Terveztesse meg saját rendszerét az OPTI Connect-en!

Az OPTI Connect felületén keresztül, képzett, az Opti Comfort fűtés-hűtés rendszer megtervezésében járatos tervezőt kérhet fel gépészeti tervének elkészítésére. Az elkészült gépészeti terv birtokában minősített, képzett kivitelezőt is kereshet a rendszer megvalósítására.

Ismerje meg a gépészeti terveztetés folyamatát és keressen tervezőt!