Opti

OPTI Comfort fűtés–hűtés rendszer

Új generációs megoldás, megújuló energiaforrást hasznosító hőszivattyúval

Az OPTI Comfort egy komplex otthoni komfortrendszer, amely a legkorszerűbb technológiákra építve biztosítja, hogy Ön mindig irányítása alatt tarthassa otthona hőmérsékletét.

A rendszer megújuló energiaforrást felhasználva egyszerre látja el az ingatlan fűtését, hűtését és melegvíz-ellátását.

miből áll az OPTI comfort rendszer?

HŐSZIVATTYÚ

A rendszer központi eleme egy levegő-víz technológiájú hőszivattyús fűtő-hűtő berendezés, amelyet kültérre telepítünk, így nem vesz el helyet az ingatlan belterületéből.

FELÜLETFŰTÉS és hűtés

A rendszert mennyezeti hőleadókkal és gipszkarton álmennyezettel alakítjuk ki. A hőszivattyú a termosztát használatával fűtési üzemmódról hűtési módba kapcsolható, így tud a hőleadó felület fűteni és hűteni is.

MELEGVÍZ-TÁROLÓ

A család méretéhez igazított tároló teszi lehetővé, hogy a hőszivattyúk által termelt meleg vizet ne csak fűtésre, de kézmosásra, fürdésre, mosogatásra is használhassuk.

egyszerű vezérlés

Okostelefonja segítségével helyiségenként szabályozhatja hőmérsékletet otthonában – akár már hazaérkezése előtt is.

milyen előnyei vannak a rendszernek?

Megtérülő befektetés

A rendszer működtetése akár 50%-kal is olcsóbb lehet a kedvezményes H tarifán vételezett áram és a rendszer hatékonysága miatt, hiszen 1 kW áramból akár négyszer-ötször annyi energia előállítására is képes.

Környezetbarát

A rendszer ugyanazt a hőérzetet alacsonyabb hőmérsékleten biztosítja, megújuló energiaforrást használ, így kisebb az ökológiai lábnyoma hagyományos társaiénál.

Egészséges

A hőleadás nem jár légmozgással, így nincs szálló por és más allergének a levegőben, és a vírusok terjedésének esélye is kisebb.

Kényelmes

A rendszert kompletten beszereljük, beüzemeljük – Ön pedig már élvezheti is otthona kellemes hőmérsékletét.

Esztétikus

A hőtermelő egység kültérre kerül, a hőleadó felületet pedig a mennyezetre, egy gipszkarton réteg alá helyezzük, így a rendszer szinte láthatatlan.

miért válassza az MVM OPTIMUM Zrt.-t?

Kulcsrakész rendszert adunk az igényeire tervezve

Az MVM Optimumnál a legújabb technológiák alkalmazásával és az ügyfelek igényeit szem előtt tartva alakítjuk ki magas szintű szolgáltatásainkat, komplex megoldásokat kínálva fenntartható és biztonságos energetikai rendszerek kialakítására.