Opti

OPTI Comfort fűtés–hűtés rendszer

Új generációs megoldás, megújuló energiaforrást hasznosító hőszivattyúval

Az OPTI Comfort egy komplex otthoni komfortrendszer, amely a legkorszerűbb technológiákra építve biztosítja, hogy Ön mindig irányítása alatt tarthassa otthona hőmérsékletét.

A rendszer megújuló energiaforrást felhasználva egyszerre látja el az ingatlan fűtését, hűtését és melegvíz-ellátását.

miből áll az OPTI comfort rendszer?

HŐSZIVATTYÚ

A rendszer központi eleme egy levegő-víz technológiájú hőszivattyús fűtő-hűtő berendezés, amelyet kültérre telepítünk, így nem vesz el helyet az ingatlan belterületéből.

FELÜLETFŰTÉS és hűtés

A rendszert mennyezeti hőleadókkal és gipszkarton álmennyezettel alakítjuk ki. A hőszivattyú a termosztát használatával fűtési üzemmódról hűtési módba kapcsolható, így tud a hőleadó felület fűteni és hűteni is.

MELEGVÍZ-TÁROLÓ

A család méretéhez igazított tároló teszi lehetővé, hogy a hőszivattyúk által termelt meleg vizet ne csak fűtésre, de kézmosásra, fürdésre, mosogatásra is használhassuk.

egyszerű vezérlés

Okostelefonja segítségével helyiségenként szabályozhatja hőmérsékletet otthonában – akár már hazaérkezése előtt is.

milyen előnyei vannak a rendszernek?

Megtérülő befektetés

A rendszer működtetése akár 50%-kal is olcsóbb lehet a kedvezményes H tarifán vételezett áram és a rendszer hatékonysága miatt, hiszen 1 kW áramból akár négyszer-ötször annyi energia előállítására is képes.

Környezetbarát

A rendszer ugyanazt a hőérzetet alacsonyabb hőmérsékleten biztosítja, megújuló energiaforrást használ, így kisebb az ökológiai lábnyoma hagyományos társaiénál.

Egészséges

A hőleadás nem jár légmozgással, így nincs szálló por és más allergének a levegőben, és a vírusok terjedésének esélye is kisebb.

Kényelmes

A rendszert kompletten beszereljük, beüzemeljük – Ön pedig már élvezheti is otthona kellemes hőmérsékletét.

Esztétikus

A hőtermelő egység kültérre kerül, a hőleadó felületet pedig a mennyezetre, egy gipszkarton réteg alá helyezzük, így a rendszer szinte láthatatlan.

Előzetes kalkuláció azonnal

Az OPTI – ban megtervezheti napelemes rendszerét és fűtéskorszerűsítésre is készíthet kalkulációt. Az előzetes árakat azonnal láthatja, nézze meg most, hogy mennyibe kerülne zöldebbé tenni otthonát!

kalkulálok az opti–ban

miért válassza az MVM OPTIMUM Zrt.-t?

Kulcsrakész rendszert adunk az igényeire tervezve

Az MVM Optimumnál a legújabb technológiák alkalmazásával és az ügyfelek igényeit szem előtt tartva alakítjuk ki magas szintű szolgáltatásainkat, komplex megoldásokat kínálva fenntartható és biztonságos energetikai rendszerek kialakítására.