Opti

Finanszírozási lehetőségek

Különböző ügyféligényekhez alkalmazkodó fizetési megoldások

önerő

Amennyiben saját erejéből kívánja finanszírozni napelemrendszerét, kedvező fizetési ütemezésünkkel három részletben teheti azt meg.

Részletek

otthonfelújítási támogatás

Az állami támogatást az arra jogosult családok otthonuk felújítására, bővítésére, korszerűsítésére – akár a fűtési rendszerük megújítására – vehetik igénybe, a beruházás költségének a felére, maximum 3 millió forintig.

Részletek

otthonfelújítási hitel

A jogosult családok 6 millió forintig 3%-os kamatozású otthonfelújítási hitelből finanszírozhatják ingatlanuk megújítását – többek között a fűtési rendszerük korszerűsítését is. Az otthonfelújítási hitelből akár 3 millió forint is lehet a vissza nem térítendő támogatás.

mfb hitelprogram

Az energiahatékonyság javítására és megújuló energiát használó/alkalmazó tevékenységekre fordítható hitel Budapest és Pest megye területén megvalósuló beruházások esetében ismét elérhető. A hitelt magánszemélyek igényelhetik minimum 10%-os saját forrással fűtési rendszerek korszerűsítésére is.

Részletek

Kereskedelmi banki hitel

A kereskedelmi bankok különböző hitelkonstrukciókat kínálnak energiahatékonyságot javító korszerűsítések finanszírozására, így támogatva a fogyasztókat a környezettudatos beruházások megvalósításában.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekli valamelyik lehetőség? További kérdései vannak? Forduljon hozzánk a futeskorszerusites@mvm.hu e mail-címen!
Segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb finanszírozási formát, és segítünk a gördülékeny ügyintézésben is.