Napelemrendszer könnyen, gyorsan, szakértőktől!
Utolsó módosítás: 0001.01.01

 

A napenergia a legelterjedtebb és legkényelmesebb megújuló energiaforrás, amellyel környezetbarát módon biztosíthatja otthona és cége villamosenergia-ellátását. Hasznosításával spórolhat a villanyszámlán, növelheti ingatlana értékét, és hozzájárulhat a Föld tisztább, élhetőbb jövőjéhez.

Válassza az MVM Optimum Zrt.-t, és megtervezzük az Ön számára legideálisabb, kulcsrakész napelemrendszert. Szolgáltatásunkat az ország bármely pontján igénybe veheti, ügyfélorientált tanácsadóink biztosítják a gördülékeny ügyintézést. Az ajánlatadás és a helyszíni felmérés egyaránt díjmentes, szakértőink pedig a tervezéstől a telepítésig rendelkezésére állnak.

Napelemrendszereinket a legjobb minőségű elemekből építjük fel, hogy Ön hosszú távon élvezhesse a megújuló energia előnyeit. Minden rendszerünkre legalább 10 éves gyártói termékgaranciát vállalunk.

Fontos információ

Tisztelt Ügyfelünk!

A kialakult helyzetben elsődleges kollégáink egészségének megóvása. Ennek érdekében az egész társaságunkra vonatkozóan bevezettük az „otthoni munkavégzést”, amely során a napelemes rendszerek megvalósításának minden folyamatunkat zavartalanul intézzük.

Központi telefonszámunkon +36 20 527 5370 munkanapokon 9-17 óra között fogadjuk hívását.

E-mail elérhetőségünk: napelem@mvm.hu

Várjuk megkeresését!

Az NKM Optimum Napelemes Csapata

 

 Országos kivitelezés

 Napelemes rendszer családi és társasházakra    

 Megbízható háttér, biztonságos ügyintézés

 Szakértő csapat

 

Keresse meg épületének tetejét, és készítsen előzetes kalkulációt most!

Kalkuláció