Opti

MVM Optimum Zrt. bemutatkozás

Vállalatunk az MVM Csoport tagja

Lépjen velünk a tudatos energiahasználat jövőjébe

MVM OPTIMUM – MENTOR AZ ENERGIATUDATOSSÁGBAN

Az MVM Optimum az MVM Csoport tagjaként összefogja a hagyományos közműszolgáltató szerepen túlmutató innovatív energiahatékonysági és megújuló energiaforrásokra épülő termékeket és szolgáltatásokat. A lakossági, üzleti és önkormányzati ügyfeleinket szakértő partnerként támogatjuk az első lépés megtételében egy tisztább, zöldebb jövőért, irányt mutatva energiaellátásuk korszerűsítésében, a villamos- és hőenergia felhasználásuk racionalizálásában, valamint az energiahatékonyságot növelő fejlesztési céljaik megvalósításában.

MVM Optimum az MVM Csoport tagja

Az MVM Csoport Magyarország 4. legnagyobb vállalatcsoportja, portfóliójával lefedi a teljes magyar energetikai szektort.
A társaságcsoport célja, hogy megfizethető és tiszta energiát biztosítson ügyfelei részére fenntartható és a 21. század követelményeinek megfelelő módon.
Az évtizedekre visszanyúló múlt, az állami tulajdon stabil hátteret biztosít a változó piaci körülmények között is.

Az energetika szakértője

Modern, újító vállalatként, fiatalos csapatunkkal, sokévnyi energetikai tapasztalattal azon dolgozunk, hogy környezettudatos, költséghatékony és versenyképes megoldásokat találjunk korunk energetikai kihívásaira.
A legújabb technológiák alkalmazásával és az ügyfelek igényeit szem előtt tartva alakítjuk ki magas szintű szolgáltatásainkat, teljeskörű megoldásokat kínálva fenntartható és biztonságos energetikai rendszerek kialakítására.

Ügyfélközpontúság

Azt tapasztaljuk, hogy az ügyfeleknek nehéz eligazodni az energetika világában, nem tudják pontosan, hogy milyen technológiát válasszanak rendszereik korszerűsítéséhez, energiafogyasztásuk optimalizálásához. Professzionális módon támogatjuk ügyfeleinket energiahatékonysági és egyéb energetikai döntéseikben, a tanácsadástól a kivitelezésig, egyedi megoldást nyújtva a lehető legrövidebb időn belül.

Előzetes kalkuláció azonnal

Az OPTI – ban megtervezheti napelemes rendszerét és fűtéskorszerűsítésre is készíthet kalkulációt. Az előzetes árakat azonnal láthatja, nézze meg most, hogy mennyibe kerülne zöldebbé tenni otthonát!

kalkulálok az opti–ban