Opti

MVM Csoport bemutatkozás

Innovatív energetikai vállalatcsoport

Az MVM Csoport meghatározó szereplője a magyar energiarendszernek, sikeres és versenyképes tevékenységével fontos szerepet vállal az ország energiastratégiai céljainak megvalósításában. Az MVM Csoport egyre bővülő portfóliója lefedi a teljes magyar energetikai szektort. Kiegészítő szolgáltatásaival (pl. informatika, távközlés, pénzügyi és biztonsági szolgáltatások) felkészült az egyre összetettebb fogyasztói igények teljes körű, egy kézből történő kiszolgálására.

A mai MVM Csoport minden idők legösszetettebb MVM-je, hiszen gyakorlatilag mindent felölel, ami az energetikához kapcsolódik: termel, tárol, kereskedik, eloszt, szolgáltat, tervez, épít, szállít, adatátvitelt biztosít, inkubál.

Az MVM Csoport Magyarország negyedik, Közép-Európa tizenharmadik legnagyobb vállalatcsoportja. A regionális szinten is egyre meghatározóbb, 100%-ban állami tulajdonban lévő dinamikus, innovatív energetikai vállalatcsoport a legnagyobb hazai energetikai tudásközpont is egyben, amely szakmai felkészültségével nagymértékben hozzájárul Magyarország és Közép-Kelet-Európa ellátásbiztonságához.

Legfontosabb mutatók: 18 országban aktív jelenlét, több mint 90 tagvállalat, több mint 1800 milliárd forintos árbevétel, 600 milliárd forint hozzáadott érték a magyar gazdasághoz, több mint 17 000 munkavállaló, közel 6 millió lakossági és vállalati ügyfél, 70 % az ország villamosenergia-termeléséből, megkerülhetetlen szerep a hazai megújuló energia-termelésben, közel 50 %-os piaci részesedés az ipari fogyasztók gázellátásából, lakossági földgázellátás 100%-ának biztosítása az egyetemes szolgáltatón keresztül.

Az MVM Csoport célja, hogy megfizethető és tiszta energiát biztosítson ügyfelei részére fenntartható és a 21. század követelményeinek megfelelő módon. A társaságcsoport piacvezető szerepre törekszik a megújuló energiatermelésben, kiemelten kezeli az átviteli hálózat irányítását és folyamatos fejlesztését, a földgáz-kereskedelem és a földgáztárolás szakszerű biztosítását, az e-mobilitást, illetve az okosváros-technológiák és a korszerű kormányzati távközlési megoldások fejlesztését.

Előzetes kalkuláció azonnal

Az OPTI – ban megtervezheti napelemes rendszerét és fűtéskorszerűsítésre is készíthet kalkulációt. Az előzetes árakat azonnal láthatja, nézze meg most, hogy mennyibe kerülne zöldebbé tenni otthonát!

kalkulálok az opti–ban